Ik ben Nanda Albert.

En voelde mij vroeger niet gezien of gehoord

In mijn jeugd voelde ik me vaak anders dan anderen. Ik had een hoog rechtsvaardigheidsgevoel als kind en trok me de emoties van anderen sterk aan.  Ik voelde me vaak niet gezien, gehoord en geliefd en dat maakte dat ik me vaak eenzaam voelde. Ik begreep ook niet echt waarom ik buiten de boot viel, of niet gehoord en gezien werd om wie ik was. Was ik niet mooi, niet grappig of niet slim genoeg?

De onzekerheid nam toe en ook het negatieve denken over mezelf werd steeds meer “waarheid”.  Gedachten zoals; “ik wist het wel, ik ben ook dom” of  “zie je wel, ik ben ook helemaal niet mooi genoeg”, kregen steeds meer kracht en ik geloofde niet meer in mezelf dat ik van waarde was. De meningen van anderen waren een soort maatstaf geworden en zocht ik naar erkenning en vooral bevestiging bij de mensen om mij heen doormiddel van pleasegedrag. Overigens waren die negatieve gedachtes niet op waarheid gebaseerd en haalde ik mezelf dus onterecht naar beneden.

Herken jij dit?

Gedachten zoals; Ben ik wel mooi, grappig, en/of slim genoeg? Doe ik het wel goed of moet ik nog beter mijn best doen misschien? 

Mijn passie

Jou helpen als jij worstelt met je niet gezien, gehoord of geliefd voelen zowel op privé als op zakelijk vlak is mijn passie. Nu ik ontdekt heb wie ik ben in Christus en wat mijn eigenwaarde is, wil ik jou hierin ook graag begeleiden. Doordat ik inzicht kreeg over hoe mijn zelfbeeld was ontstaan en waarom ik mij niet gezien, gehoord of geliefd voelde, kwam er bewustwording. En met de juiste handvatten leerde ik patronen herkennen en waar nodig ook te doorbreken, hierdoor nam mijn zelfvertrouwen enorm toe, maar ook mijn eigenwaarde en voelde ik me wel weer gezien om wie ik ben, want ik leerde mezelf zien door de ogen van Jezus. Dit wil ik ook jou graag leren dus daarom heb ik een basiscoach opleiding gevolgd bij TotalBalance.

Samen de zoektocht aangaan naar wat jou van nature motiveert als individu zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak, vind ik prachtig. Dat jij ontdekt wat je eigenwaarde en zingeving is in dit leven en dat je mag ontdekken welke kwaliteiten jij hebt en in kunt zetten in je omgeving is zo gaaf! Ontdek hoe waardevol je bent als kind van God en wordt weer zichtbaar! Tijdelijk met je meelopen en jou zien groeien is een cadeautje voor mij als coach.

Ik als coach

Je hebt nu een beetje kunnen lezen wie ik ben als persoon en aan de hand van mijn manier van schrijven leer je mij denk ik ook een beetje kennen. Wat anderen zeggen over mij is zeer gevarieerd, haha. Het is ook wel een beetje afhankelijk in welke setting je mij leert kennen natuurlijk en of je het aan mijn cliënten, collega’s, partner of de kinderen vraagt. Maar mensen ervaren mij over het algemeen als behulpzaam, attent, spontaan, liefdevol, creatief en kritisch. In mijn praktijk werk ik graag met praktische opdrachten en ben ik qua communicatie direct en liefdevol tegelijk. Lekker actief aan de slag met duidelijke afspraken en hier en daar wat humor of soms een confrontatie als dat nodig is helpen jou in mijn beleving het beste. Uiteraard vind ik het wel belangrijk dat jij je op gemak voelt tijdens onze gesprekken en zorgen we samen voor een veilige sfeer.

Leuk weetje over mijn logo

Mijn doopnaam is Winanda, wat

dappere strijder of dapper in de strijd

betekent en zo kwam ik op de naam “Wi”, daarnaast focus ik me graag op de zorg voor jou, zodat jij weer in je kracht kunt gaan staan. Hierdoor kwam ik op de naam “Care”. Samen is Wi Care ontstaan.

Samen dapper in de strijd om je patronen te doorbreken, je verleden een plek te geven en te leren loslaten. Durf de strijd aan te gaan met jezelf en ga leven vanuit het volste vertrouwen dat jij van waarde bent!

Certificering

Sinds mei 2023 ben ik gecertificeerd (TotalBalance) Basiscoach en ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk. Mocht je eens willen praten, voel je vooral heel erg welkom!

Voor meer informatie over mijn licentie TotalBalance basiscoach en het TotalBalance keurmerk zie hiervoor: Algemene voorwaarden en privacybeleid | TotalBalance